Høstmøte og årsmøte, Nordvestlandske krets

28.10.2020

Nordvestlandske krets inviterer til høstmøte og årsmøte torsdag 26.november 2020. Vi besøker Innovern AS og 3D Knitting & Technology i Sykkylven. 

Innovern AS er en nyetablert bedrift som produserer smittevernutstyr. I første fase produseres det kirurgiske munnbind, men på sikt vil de utvikle seg til å produsere mer innen smittevern. 

3D Knitting & Technology er lokalisert i samme bygg. Det er en bedrift som tilbyr prototyping og prøveproduksjon av møbeltrekk, klær og tekstiler. For tiden strikker de munnbind med kundens logo.

Ekornes var en av mange bedrifter som måtte permittere ansatte pga covid19, men med mye ledig sømkapasitet ble de brått produsenter av smittevernutstyr. Vi får høre om prosessen fra møbelprodusent til smittevernprodusent. 

Årsmøtet gjennomfører vi før vi avslutter med middag på Promenaden Mat og Vinhus AS på Ikornnes.

Vi vil selvfølgelig følge de gjeldende smittevern-reglene, og tar forbehold om forandringer eller i verste fall avlysning. 

Arrangementet er gratis for våre medlemmer, så om du ikke er medlem: følg linken under og meld deg inn. Dette blir en interessant dag. Håper vi!

Ønsker du å delta, send en e-post til post@tekoteknisk.no innen torsdag 19.november.