Nyheter

Norsk ferdigvareindustri består av nærmere 8.000 bedrifter og 60.000 ansatte. Det er en stor industri som har en årlig produksjonsverdi på 121 milliard kroner! Nå skal aktører innen møbel, interiør, mote, sport og tekstil samarbeide om å etablere et kompetansesenter for innovasjon, kommersialisering og bærekraftig utvikling. Se med på Doga sine...

Sunnmørsposten presenterte en sak fra arkivet. Det kan ikke være tvil om at mye har forandret seg de siste 50 åra.

I denne episoden av podcasten tråd møter vi Øyvind Myhr, daglig leder i Hillesvåg Ullvarefabrikk og mangeårig medlem i TTF. Vi hører her om den 120 år gamle fabrikken som nå blir drevet av fjerde generasjon.

Som så mye annet, ble årsmøtet 2020 i TTF utsatt på grunn av korona-viruset.

Mai 15

Tips?

Send oss gjerne tips og ønsker for bedriftsbesøk og temakvelder.

Mye er nytt i TTF, og i dagene fremover vil vi fylle vår nye nettside med små og store nyheter. Vi har også fått ny e-post adresse, noe vi vil formidle til alle våre medlemmer.

Godt 25 medlemmar- og andre som er glad i tekstilbransjen, var samla til TTF-Vestlandske krets sitt andre temamøte. Me vart som vanleg tatt godt imot hjå Oleana, og heile arrangementet vart gjennomført i Fargeriet Kafé.

22 gjester, derav 18 medlemmar, vart ynskja velkomen til Øvre Eide Gard i Åsane av leiar Marion Romslo. Det vart servert ein nydeleg fiskesuppe som start på møtet, der deltakarane fekk roa ned i godt selskap og drøsa om jobb, livet og anna som er kjekt å prata om når ein møter gode kollegaer.