Nyheter

Onsdag 28.april 2021 kl. 14.00-16.00 blir det avholdt digitalt årsmøte i TTF. I dag har vi sendt ut invitasjoner til alle medlemmene. De fleste får den på e-post, men de som får den på papir må passe postkassa i dagene fremover.

Onsdag 28.april kl. 14.00-16.00 blir det årsmøte for TTF. Det blir digitalt, på Teams. Tore Håvold sender møteinvitasjon til medlemmene i løpet av få dager. Sakspapirene blir sendt fra post@tekoteknisk.no senest onsdag 14.april.

I forbindelse med nye læreplaner, blant annet i industritekstilfaget, er det foreslått å innføre fordypningsområde på vg3. Det vil gi bedriftene større muligheter til å gi relevant opplæring og det kan være med på å øke rekruttering av lærlinger.

Vi har fått melding om at noen av våre medlemmer ikke mottar e-post fra oss. Om du mistenker at du er en av de, vil vi gjerne ha tilbakemelding. Kanskje har vi feil e-post adresse?

Mye har skjedd det siste året, og vår digitale kunnskap har økt. Vi håpte i det lengste å kunne invitere til et fysisk møte i Molde, men det må vi vente med. Styret har derfor bestemt av vi skal gjennomføre årets årsmøte digitalt.

Des 17

God jul

Før vi tar juleferie, vil vi takke for 2020.

Vi skulle ønske det lot seg gjøre å invitere medlemmene til årsmøte, men på grunn av høyt smittenivå i Bergens-området har styret i Vestlandske krets bestemt at det IKKE blir gjennomført årsmøte i 2020.

2020 er året som ble annerledes enn planlagt, også for TTF. Vi har ikke møttes så ofte som vi gjerne ville, årsmøtet i Molde ble utsatt til neste år og vi håper virkelig det kan gjennomføres som et fysisk møte!

Norsk ferdigvareindustri består av nærmere 8.000 bedrifter og 60.000 ansatte. Det er en stor industri som har en årlig produksjonsverdi på 121 milliard kroner! Nå skal aktører innen møbel, interiør, mote, sport og tekstil samarbeide om å etablere et kompetansesenter for innovasjon, kommersialisering og bærekraftig utvikling. Se med på Doga sine...