Nyheter

I forbindelse med nye læreplaner, blant annet i industritekstilfaget, er det foreslått å innføre fordypningsområde på vg3. Det vil gi bedriftene større muligheter til å gi relevant opplæring og det kan være med på å øke rekruttering av lærlinger.

Vi har fått melding om at noen av våre medlemmer ikke mottar e-post fra oss. Om du mistenker at du er en av de, vil vi gjerne ha tilbakemelding. Kanskje har vi feil e-post adresse?

Mye har skjedd det siste året, og vår digitale kunnskap har økt. Vi håpte i det lengste å kunne invitere til et fysisk møte i Molde, men det må vi vente med. Styret har derfor bestemt av vi skal gjennomføre årets årsmøte digitalt.

Des 17

God jul

Før vi tar juleferie, vil vi takke for 2020.

Vi skulle ønske det lot seg gjøre å invitere medlemmene til årsmøte, men på grunn av høyt smittenivå i Bergens-området har styret i Vestlandske krets bestemt at det IKKE blir gjennomført årsmøte i 2020.

2020 er året som ble annerledes enn planlagt, også for TTF. Vi har ikke møttes så ofte som vi gjerne ville, årsmøtet i Molde ble utsatt til neste år og vi håper virkelig det kan gjennomføres som et fysisk møte!

Norsk ferdigvareindustri består av nærmere 8.000 bedrifter og 60.000 ansatte. Det er en stor industri som har en årlig produksjonsverdi på 121 milliard kroner! Nå skal aktører innen møbel, interiør, mote, sport og tekstil samarbeide om å etablere et kompetansesenter for innovasjon, kommersialisering og bærekraftig utvikling. Se med på Doga sine...

Sunnmørsposten presenterte en sak fra arkivet. Det kan ikke være tvil om at mye har forandret seg de siste 50 åra.

I denne episoden av podcasten tråd møter vi Øyvind Myhr, daglig leder i Hillesvåg Ullvarefabrikk og mangeårig medlem i TTF. Vi hører her om den 120 år gamle fabrikken som nå blir drevet av fjerde generasjon.